Wijkgesprek Huibeven

5 oktober 2021 20:00 tot 22:00

wijkcentrum Heyhoef, ruimte Havana (Kerkenbosplaats 1)

Uitnodiging Huibeven draait door!


In 2020 hebben wij (Wijkraad Reeshof, Contour de Twern en de gemeente) aan u, als inwoner van de Reeshof, gevraagd wat u belangrijk vindt voor de toekomst van de Reeshof. Uit de
vragenlijst kwamen jeugd, ouder worden en de directe woonomgeving als belangrijke onderwerpen naar voren.

Maar de Reeshof is geen wijk: het is een stadsdeel met 13 wijken en bijna 44.000 inwoners. Huibeven is Koolhoven niet en ook Witbrant Oost is niet te vergelijken met Tuindorp. Dat maakt dat de invulling van deze onderwerpen in iedere wijk anders kan zijn.

Om die reden starten we met wijkgesprekken. We zijn benieuwd naar wat er leeft, en willen op basis van uw kennis bepalen wat in welke wijk de meeste aandacht nodig heeft. Als een van de oudste wijken in de Reeshof, vindt het eerste wijkgesprek plaats over Huibeven.

Uitnodiging

Wat betekent de wijk Huibeven voor u? Wat maakt het wonen of werken in deze wijk prettig? Waar droomt u van of ligt u misschien wakker van? Wat moet er volgens u op de wijkagenda? Op welke onderwerpen wilt u iets betekenen? Waar heeft u uw buurtgenoten
bij nodig?

Wij nodigen u van harte uit om met uw buurtgenoten in gesprek te gaan.

In verband met de corona maatregelen en zaalcapaciteit, kunt u zich vóór 16 september a.s. aanmelden.

Voor meer informatie over het aanmelden voor de verschillende manieren van deelname, verwijzen wij u graag naar de bijlage.