Jacqueline Meeuwsen

Sinds april 2021 werk ik met veel plezier als vrijwilliger voor de wijkraad.


Ik woont sinds 2005 in ons mooie stadsdeel, en vanaf medio 2013 in de b-buurt. Daar heb ik het erg naar mijn zin. Het is fijn wonen, er wordt van alles georganiseerd en de ligging van de wijk vind ik perfect. Je bent zo op de fiets in het centrum van de stad, maar ook bij de Heyhoef; het centrum van het stadsdeel. In De Reeshof is alles wat je nodig hebt kort bij.

Toen mijn kinderen klein waren was ik gastouder en heb ik menig kind mogen opvangen. Nadat mijn eigen kids groter waren ben ik buitenshuis op kantoor gaan werken.

Ook als vrijwilliger ben ik altijd actief bezig geweest. Ik ben lange tijd groepsbegeleider bij de scouting geweest, heb als amateur journalist stukjes geschreven voor een locale en digitale nieuwspagina en heb in de bediening geholpen bij een opstartend eetcafe. Nu hou ik me bezig met het sociale project  PlantYes. Een wandel- en fietsroute die je kunt combineren met het ruilen van planten- en stekjes. Het begon in De Reeshof dankzij een subsidie van De Wijkraad. Inmiddels is PlantYes uitgevloeid naar menig omliggende gemeente.


Enthousiast geworden door hetgeen De Wijkraad op sociaal gebied kan betekenen voor mensen uit het stadsdeel, ben ik zelf actief geworden bij De Wijkraad en wil ik me inzetten voor de medemens uit Tilburg Reeshof.

Agenda

Er zijn geen evenementen in de nabije toekomst gevonden.